RockStation

Év elején elkezdi írni az új albumát a Ministry

2018. november 28. - theshattered

al_jourgensen.pngAlig pár hónappal azután, hogy megjelent a Ministry legutóbbi nagylemeze, az AmeriKKKant, Al Jourgensen máris a következő dalcsokron töri a fejét. Persze ez még nem azt jelenti, hogy bármi már készen rotyogna a boszorkánykonyhában, viszont az már teljesen tuti, hogy január 1-től beindul a dalgyártás és felvétel.

"Az őszi turné nagyjából lezárja az AmeriKKKant turnéciklusát, aztán egyből, ahogy elkezdődik az év, megyünk és elkezdjük felvenni az új Ministry albumot. Van egy stúdió a házamban, ami éppen építés alatt áll, ez a következő évre készen lesz. Amikor visszamegyek, nekiállunk az új Ministry-korong elkészítésének és csak hogy tudd, körülbelül hat hónapig fog tartani. Majdnem ugyanúgy, ahogy a (The Land Of) Rape And Honeynál is tettük. Egy csomó dolgot fel fogunk venni."

De nem mint kiderült, azért nem eszik azt olyan forrón: "...ki tudja, lehet, hogy egy egész évet, vagy akár kettőt is igénybe fog venni, mire kijön az új Ministry album, de január elsején megkezdjük a felvételeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2714397292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum