RockStation

Bankrupt – Megint nem haltál meg / Happy New Year klip megjelenés

2018. december 26. - sunthatneversets

bankrupt_2018.jpg

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki a buli végére időnként túl bátorra issza magát és lesérül egy meggondolatlan mutatványtól. Róla szól a Bankrupt évvégi punk rock party slágere, aminek hivatalos klipjét sikerült még a szilveszteri buli-időszak előtt kihozni. Ha ráismersz a főhősre, oszd meg vele a linket a további balesetek elkerülése érdekében!

Szokás szerint van angol verzió is ...

A klipet Pandur-Balogh Norbert (Northern Lights Photo) vette fel, az utómunkát Rocco végezte. A hangfelvételt Csészi készítette az Artist Factory stúdióban.

"A klip után még egy számmegjelenést is tartogatunk erre az évre: december utolsó hetében jelenik meg a Spotify-on a Zöld lámpa, kék Lambó (Green Light, Blue Lambo) című sláger. Ezzel ismét egy emlékezetes koncertekben (Barba Negra, Robot, A38, München) és új felvételekben is gazdag évet zártunk, annak ellenére, hogy idén kétszer is kénytelenek voltunk dobost váltani. Az idei happy endet csak az a szomorú hír árnyékolja be, hogy ex-énekesünket, Michaelt, Kínában letartóztatták egy nemzetközi politikai játszma áldozataként. Reméljük, hogy mielőbb tisztázódik a helyzet, és szabadon engedik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114514790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum