RockStation

Még egy kis hazai a két ünnep között? - Megjelent a Dirty Dawn új kislemeze

2018. december 28. - KoaX

dirtydawn2018.jpg

A kislemez megjelenésnek már ideje volt, hiszen az előző EP éppen 4 éve látott napvilágot. A Wasted Years közel egy évig készült. Ebben közre játszott az is, hogy a zenekar élére Egervári Zoli került a Dolor, és a Pokoltornádó dalos pacsirtája. Ez viszont egy olyan lendületet adott az egész lemeznek, amit kár lett volna nem kivárni.

A felvételek egy része élőben, egyben játszva történt, Pécsen Varga Ádi segítségével. Majd a keverést és a mastert, manapság mondható rendhagyó módon, analóg technikával Kecskeméten Szabó „Gyapy” Endre követte el. Fontos célkitűzés volt, hogy a számokban megmaradjon a koncertekről ismert lendület, és stenk. Az első szám amire egy animációs klip készült a For The Weak címet viseli. Ez az aktív állatvédelemről szól. A klipet Hohmann Bálint (Counter Clockwise) és Papp Lilla készítette. Bálint egyébként énekel is a dalban pár strófát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814516324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum