RockStation

Komoly anyagi gondjai vannak K.K. Downingnak

2018. május 20. - theshattered

k_k_downing-steel-mill-2015-2-018.jpgA Judas Priestben szerzett dalok rá eső jogait is kénytelen eladni a csapat volt gitárosa, K.K. Downing. A fémlegendákat 2011-ben otthagyó gitármester egy, a kiválása után létrehozott golfpálya anyagi buktája miatt lett kénytelen ezt meglépni, mely összesen 136 szerzeményből való bevétel értékesítését jelenti.

Tovább

Most ez hogy jön a képbe? Új dalszöveges videó a Flotsam And Jetsamtől

flotsam_jetsam_2018.pngElvileg már masszívan dolgozik az új lemezén a Flotsam And Jetsam, ez a dalszöveges klip mégsem egy új dalra, hanem egy, a még két évvel ezelőtti, a zenekar saját magáról elnevezett korongján helyet kapó tételre készült, a Monkey Wrenchre. Hogy miért most és miért ezt, ne kérdezzétek. Élvezzétek!

Tovább

Letting You Go - Itt egy új Bullet For My Valentine-dal

bfmv2018.jpg

Ha jól számoljuk két új dalt már mutattunk a Bullet For My Valentine június 29-én érkező új albumáról a Gravity-ről. Most Letting You Go címmel itt a harmadik tétel is a lemezről. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a csapat június 18-án a Budapest Parkban koncertezik az Asking Alexandria, a Blessthefall és a Caliban társaságában.

Tovább

Repülj a csillagok közé az Amorphisszal!

amorhis_2018.jpgTegnap jelent meg az Amorphis legújabb nagylemeze, a már az előzetesek alapján is nagyon ígéretes Queen Of Time. A megjelenés mellé természetesen jött egy új klip is, mely ezúttal az Among Starsra lett leforgatva. A videóban és persze a dalban nem kisebb név teszi tiszteletét, mint Anneke Van Giersbergen, így a stílus rajongóinak talán nem is kell ecsetelnünk, miért érdemes csekkolni a dalt.

Tovább

Final Resolve - Új dal és videó a Sinsaenumtól

sins2018.jpg

A volt Slipknot-dobos Joey Jordison és a Dragonforce basszer Frédéric Leclercq Sinsaenum nevű zenekara augusztus 10-én adja ki első nagylemezét Repulsion For Humanity címmel. A banda - akinek tagja még Sean Zatorsky (DÅÅTH, ének), Stephane Buriez (LOUDBLAST, gitár), Heimoth (SETH, basszusgitár) és Csihar Attila (MAYHEM, ének) - most új videóval jelentkezett, melyet a Final Resolve című dalra forgattak és alább meg is nézhető.

Tovább

Nagyot megy a hazai metál: Apey & the Pea és AWS a Budapest Parkban

A Nagy-Szín-Pad győztese és az Eurovíziót megjárt banda felrobbantja a helyet május 25-én!

apey_and_the_pea_2017.jpg

Erős volt eddig az év a hazai metálszíntér életében, hiszen két, számos műfajt felvonultató versenyen is váratlanul, mégis nagy sikerrel győzedelmeskedett az AWS és az Apey & the Pea is.

Tovább

Gimme The Keys - Új dalszöveges videó a Clutchtól

clutchfeb2018promo_638.jpgSzeptemberben jön majd a Book Of Bad Decisions című Clutch lemez, melynek már több dala is ismert, lévén, hogy élőben rendesen ki lettek próbálva, mielőtt lemezre kerültek volna. A Gimme The Keys (bár lehet tévedünk) nem volt ezek között, így a lenti, dalszöveges videóval körített tétel újdonságként hathat a nagyközönség számára.

Tovább

Tényleg ez a TOP 10 Soulfly-dal?

0soulfly2014_06.jpg

Azt már mindenki tudja, hogy JÚLIUS 8-án a Dürer Kertbe jön a Soulfly, ráadásul, ha az időjárás is kegyes, kinti buliban lesz részünk. Max papára még mindig kíváncsiak vagyunk, különösen azért, mert most a Nailbomb formáció dalait is előveszi a koncerteken. A koncert apropójából összeszedtük, hogy melyik a tíz legnézettebb Soulfly klip a neten.

Tovább

Elérhető lett a Novarock időbeosztása

novarock18.jpgMár egy hónap sincs és megkezdődik az idei Novarock fesztivál. A június 14-17. között megrendezendő epikus metalbulira eleve már a névsor is egész impozáns, így akár csak egy napra is érdemes kinézni a sógorékhoz. Most megmutatjuk, hogy pontosan mikor, melyik színpadhoz kell menni, hogy elcsípjétek a kedvenceiteket, ugyanis elkészült a pontos napi időrend.

Tovább

Nem lehet nyilvánosságra hozni Kurt Cobain halála után készült fényképeket

nirvana-kurt-cobain.jpg

Mai napig nincs tisztázva, hogy Kurt Cobain 1994 ápriliásban saját kezével vetett-e véget az életének vagy valaki segédkezett az ügyben. Hogy mi az igazság az még jó ideig nem derülhet ki. Hogy miért? Az említett képeket egy Seattle-i újságíró szerette volna nyilvánosságra hozni, hogy ezzel bebizonyítsa, Cobain nem saját kezével vetett véget az életnek. Azonban...

Tovább

Extrázott vinyl újrakiadások jönnek a Death klasszikusaiból

death_1.jpgA Death szerepét és súlyát nem lehet megkérdőjelezni a metalzenén belül, hogy is lehetne. Chuck Schuldiner halálával értelemszerűen a csapat életműve is beteljesedett, viszont a klasszikusok továbbra is itt vannak nekünk. Ezek közül hármat, a harminc éves Leprosyt, a negyedszázados Individual Though Patternst, valamint a legutolsó The Sound Of Perseverancet most a Relapse újra ki fogja adni vinylen, mind a három anyaghoz hozzácsapva egy bónusz lemezt, rajta mindenféle finomságokkal.

Tovább

Ha összerakod a Body Countot és Max Cavalerat, akkor oda a szerelem?

body-count-2017-735x560.jpgNagy ziccer volt, nem is hagyta ki a Body Count, hogy ne forgasson egy kedves, aranyos, maximálisan családbarát klipet a tavalyi zseniális nagylemez, a Bloodlust Max Cavaleraval közös dalához, az All Love Is Losthoz. A szerelmetes tétel videója lentebb látható, egyébként pedig mind a Body Count, mind Max Cavalera tiszteletét fogja tenni a nyár folyamán hazánkban (külön-külön), lesz mire szórakázni, nyakat rázni.

Tovább

Instagram-sztoriban debütált a Ghost új dala

ghost_band_2018_3.jpg

Meglehetősen érdekes módon debütált a Ghost új dala, a Dance Macabre. A zenekar hamarosan Prequelle címmel érkező új lemezének ezen tétele ugyanis egy Instagram sztori töredékeiből tevődik össze, amiben igazi rocksztárok, színészek, sportolók hallgatják az új dalt. Egy lelkes felhasználó videót is készített belőle, ami alább látható, így akinek nincs Instagram fiókja, az is megnézheti alább.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum