RockStation

Gene Hoglan szerint a One duplázós része egy Dark Angel-nyúlás

2019. január 07. - theshattered

Gene Hoglan.jpgA Testament dobosa, az egyébként millió más helyről is ismert Gene Hoglan állítja, hogy a Metallica 1988-ban kiadott klasszikusa, a One, legalábbis annak a duplázós része egy Dark Angel-dalnak, a Darkness Descendsnek a koppintása. Persze ez egy régen elhúzódó téma, az "eredeti" téma tulajdonosa mégsem szentel az egésznek akkora figyelmet, mint kellene, el is mondta, hogy miért.

"Megmondom neked kerek perec, hogy az egy Dark Angel dalból jött, a Darkness Descendsből. Ez egy jól ismert dolog a színtéren, amikor kiadta a Metallica a One-t, már kaptam is a hívásokat, hogy 'Tudod, hogy ezek a srácok lenyúltak téged?'

Volt egy keverősünk egy turnén, Big Mick, aki sokáig a Metallicával dolgozott. Akkoriban a Metallica készült a Grammyre, de még semmit nem jelentettek be. Vicceltem is vele, hogy ha megnyerik a Grammyt, perelni fogok. Vicceltem csak. Mick mondta nekem, hogy 'Márpedig kellene. Biztos adnak majd neked száz ropit, hogy csendben maradj.' De azt mondtam neki, hogy 'Nem leszek én azért a metalzene köcsögje, csak hogy beperelhessem a Metallicát.' Amúgy is mindenki Metallica-riffeket lopott."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014543946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum