RockStation

Új lemezen dolgozik a Deep Purple

2019. február 01. - theshattered

deep_purple_2014.jpgHa valaki bejelenti a búcsúturnét, már egyre inkább kételkedni kell benne, hogy ez tényleg így lesz. Bár a kedvenceinknél ez általában nem szokott baj lenni, csak maradjon utána is a minőség! A Deep Purplenél mondjuk emiatt ritkán kell félni, így mi is csak örömmel fogadjuk a hírt: idén nekilátnak a 2017-es, hattyúdalnak készült InFinite utódjának.

Steve Morse ezt mondta a NAMM-en a kérdésre, miszerint mi jón ügyködik mostanában: "Elkezdtünk két lemezen dolgozni, egy a Flying Colorson, és egy Deep Purple-n. És azt is tudom, hogy több, még be nem jelentett Deep Purple koncert is várható, de ne mondd el nekik, hogy most mit mondtam... Ezen az éven talán az Egyesült Államokban leszünk, de még semmi sincs lekötve. Csak pletyka üzemmódban vagyok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8414601604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bluesjam 2019.02.02. 12:57:35

....ez már nem Deep Purple !.....Lord és Ritcie nélkül......főleg nem ezzel az "összevisszamindentjátszógitárossal" !!.......
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum