RockStation

Ветры злые (Vetry Zlye) - Újabb dalt adott ki a Rotting Christ

2019. február 07. - theshattered

rotting_christ_2018.jpgA jövő hét pénteken fog megjelenni a görög death metal gépezet Rotting Christ legújabb nagylemeze, a The Heretics. A csapat, hogy gazdagítsa az előzetesben kiadott dalok sorát, most egy hangulatos dalszöveges videó kiséretében közzétette a Ветры злые (Vetry Zlye) című dalt, melyben a Graiból ismert Irina Zybina is tiszteletét teszi.

Sakis Tolis: "Drága Barátaim! Engem ért a megtiszteltetés, hogy bemutassak egy újabb dalt, melyet a Rotting Christ részére írtam. A Ветры злые (Vetry Zlye)-t a pogányság, azon belül főleg is a szláv pogányság történelme ihlette, egyben magasztalja az anyatermészetet is. Remélem, élvezni fogjátok a hamarosan megjelenő album, a The Heretics (feltehetőleg) legdallamosab dalát, melyben Irina Zybina gyönyörű hangját is hallhatjátok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414612628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum