RockStation

Hamarosan megkezdi a munkálatokat az új lemezén a Morbid Angel

2019. február 13. - theshattered

morbid_angel_2017.jpgHamarosan beindítja a dalírást a Morbid Angel a 2017-es Kingdom Disdained utódjára. A horda legfrissebb korongja persze még nem a holnapi napon lesz ott a rajongók polcain, várni kell még rá keveset, de azért Steve Tucker azért elmondott róla ezt-azt előzetesben.

"Lassan elkezdek némi új zenét írni, szerintem Trey is hamarosan nekiáll a friss daloknak. Valószínűleg csinálunk majd pár turnét még az évben. Van néhány dolog, amiről szó volt már, de semmi sem konkrét. Ez egy ilyen időszak éppen. Már kicsit több, mint egy éve annak, hogy megjelent az utolsó album. Már azért megvan bennem a vágy és az ösztön, hogy írjak egy kicsit. Szóval nekiállunk ennek és folytatjuk a koncertezést."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4414624472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum