RockStation

Soulfly és Venom Inc. a Rockmaratonon

2019. február 13. - sunthatneversets

rockmaraton_2019_soulfly.jpg

Cavalera-tesók, legendás életmű idézések és merítés a környező országok izgalmas zenekaraiból - az utolsó nemzetközi névsorral jelentkezett ma a Rockmaraton.

Max Cavalera csapatát nem nagyon kell bemutatni – a Soulfly tavaly új lemezzel jelentkezett, ahol a gyökerekhez nyúltak vissza, a törzsi groove-ok és a gyors thrash-death metal elegye biztosan letépi az arcokat a Rockmaratonon is!

Ugyan a Venom eredeti felállása már nem létezik, három egykori tagja szépen ápolja az örökséget – és nem csak a múltnak tisztelegnek, új dalok is születtek az elmúlt évek során. Mantas és Demolition Man a Venom Inc. keretében a legendás Venom életmű jelentős részét előadják majd nálunk.

A norvég blackmetal ikon, Abbath (ex-Immortal) még 1996-ban hozta létre a világ legjobb Motörhead tribute zenekarát – azóta sajnos Lemmy elvesztése miatt fájóan hiánypótló a jelenlétük. Szombaton a Pantera klasszikusok előtt rohadt nagy bulit fog nyomni a Bömbers, az tuti!

Több mint fél évtized után tér vissza az idén 30-ik születésnapját ünneplő orosz punk legenda, Purgen a fesztiválra. Idén egyedülálló módon a környező országokból is meghívtunk négy feltörekvő zenekart érdekességképpen. Az Angelseed a horvátok szimfónikus/power metal üdvöskéje, a Doomas szlovák doom metal csapat, az Infest az egyik legismertebb szerb death metal brigád, a szlovén Odpisani pedig évtizedek óta hardcore punkban utazik. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814625052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum