RockStation

Újra Dáma Lárma a Dürer Kertben

2019. február 27. - sunthatneversets

damalarma2_2018.jpg

Az eddigi nagy sikerekre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Dáma Lárma – immáron harmadik alkalommal –, ahol közel 40 magyar női zenész lép színpadra, különféle formációkban, más-más stílusokkal, március 22-én a Dürer Kertben.

A csajok újra egy műfajokon átívelő repertoárral készülnek, ahol jól megférnek egymással ismert slágerek és kuriózumok is. Lesz vérbeli klasszikus a '60-as vagy a '70-es évekből ugyanúgy, ahogy a legfrissebb kedvencekből is válogattak a fellépők, de felelevenedik majd a nu metal-éra is pár dal erejéig, insturmentális nóták is megszólalnak, és időnként a pop felé is kikacsintgathatunk majd a buli során.

dama_larma3_fb_cover.jpg

Bár az már eleve borítékolható, hogy nehéz lesz levenni a szemünk a színpadról a dögös zenészcsajok láttán, ráadásként a programot helyenként táncosok fogják tovább színesíteni.

Bár a „Dámák” igyekeznek minél több meglepetést tartogatni az estére, érdemes nyomon követni a koncert Facebook-eseményét, ahol folyamatosan beszámolnak a próbákról, és szép lassan fény derül a fellépők kilétére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9914656655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum