RockStation

666-an Nergal önéletrajzának magyar kiadásáért

2019. március 01. - sunthatneversets

nergal_dudich.jpg

Behemoth-rajongók, eljött a ti időtök! Láthatáron Adam Nergal Darski önéletrajzának magyar nyelvű kiadása, már csak a ti hozzájárulásotok hiányzik!

A szóban forgó művet a Behemoth frontembere annak a Mark Eglintonnak a segítségével hozta tető alá, aki Rex Brownnak is segített a Pantera-könyv megírásában.

Nergal és a Behemoth rajongótáborát nehéz felmérni, de ennek a kezdeményezésnek köszönhetően talán láthatóvá válnak mind a 666-an, legalábbis az fordító Dudich Ákos reményei szerint.

"A Pantera-könyvhöz hasonlóan, ezt is közösségi finanszírozással összehoznunk, vagyis ti magatok, a rajongók teszitek majd lehetővé a megjelenést a könyv elővételi megvásárlásával (a későbbi 4200 Ft helyett 3330 forint a Konkrét Könyvek Kiadó vagy az én oldalamon. Ráadásul, ahogy azt ilyenkor tenni szoktuk, támogatóink neveit a könyv hasábjain is feltüntetjük (az utalás közleményébe írjátok be kérlek, milyen nevet rakjunk majd a fejlécbe), így köszönvén meg elhivatottságukat és téve még emberközelibbé a magyar kiadványt. A fordítást én vállaltam magamra, és ha valakinek kétsége lett volna, már most biztosíthatom, hogy Nergal elképesztően sokszínű és intelligens figura, érdemes közelebbről megismerni! A felhívás hivatalos kezdete: 2019.03.01. A vége pedig: 2019.09.09. Előre is köszönet minden támogatónak!"

További infókat ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114661491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum