RockStation

Koncertalbumot ad ki az Avatar

2019. március 10. - theshattered

0arkadia2019_06_eredmeny.jpgMájus 17-én egy koncertalbumot ad ki a nemrégiben Budapesten is egy brutálisan teltházas, emellett hihetetlen erős koncertet adó Avatar. A svédek, mintegy lezárván a legutóbbi nagylemez, az Avatar Country körét, a tizenegy tételből álló The King Live In Paris című koronggal fogják meglepni a rajongókat, melyről a Bloody Angel már szabadon hallgatható.

Johannes Eckerström, énekes: "Visszatekintve arra, hogy mi is történt és mi történik jelenleg is velünk, ez inkább egy döntő kimenetelű harc dokumentációja, mint egy koncertlemez. A múltban nem igazán motivált egy ilyesmi dolog elkészítése, de ahogy telt az idő, szerencsésnek tartottam, hogy ilyen formában is megörökíthettük a munkánkat. Most már minden eddiginél tisztábban látom, hogy egy folyamatos változás közepén vagyunk. Ez a kiadvány egy olyan Avatart mutat, amely nem létezett még egy évvel azelőtt és amely már most teljesen mássá alakult át. A párizsi Downloados koncert különleges volt több okból is. Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre."

avatarthekingliveinpariscd.jpg

01. Intro
02. Statue Of The King
03. Let It Burn
04. Paint Me Red
05. Bloody Angel
06. For The Swarm
07. Tower
08. The Eagle Has Landed
09. Smells Like A Freakshow
10. Avatar Country
11. Hail The Apocalypse

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014678510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum