RockStation

Így fog kinézni az új Baroness album borítója

2019. március 13. - theshattered

baroness-2017.jpgAhogy a Baroness bebökte, hogy jön az új lemez, egyből az egyik legvártabb - mondhatni - underground lemez lett az idei gitárzenei felhozatalból. Az infók csak szépen lassan csöpögnek, de mindig jut valami édes-mézesmadzag, most például a már hivatalosan is Gold & Grey címre keresztelt korong borítója lett szabadon csodálható.

John Baizley: "Ez csak egy nagyobb kirakós első darabja. Mint maga a soron következő album is, ez is egy megfeszített, fáradhatatlan és pszichotikusan megcsavart kreatív folyamat eredménye. Akár művészetileg, akár zeneileg nézzük, a Baroness mindig kompromisszummentesen állt neki az anyagainak, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, milyen izgatottak vagyunk, hogy most milyen szélsőséges album született.

A festmény egy nagyon személyes, a zenekar tizenkét éves történelmén alapuló látomás alapján készült, ez lesz a hatodik és a legutolsó darabja a színes tematikájú albumainknak. Egy teljes mértékben vad utazás volt. A valóság viszont sokkal furcsább, mint a látomás, mivel legalább annyi mélypont volt, mint csúcs, de mindent összevetve ez a zenekar egy olyan ihletett helyre juttatott el, ahol ki tudom fejezni magam és ahol egy bizonyos szintű kényelmet találok a képi és zenei kiadványainkon keresztül. Remélem, mindannyiótoknak tetszeni fog a lemezborító (bocsánat, hogy nem Orangenek neveztük el). Ne nézd túl közelről, mert még meglátod az összes rejtett alkotóelemet!

Szeretnénk mindenkinek megköszönni az elmúlt években nyújtott, szívből jövő támogatást, mindennél többet jelent ez nekünk! Nagyon köszönjük a folyamatos türelmet is! A Gold & Grey hamarosan meg fog jelenni, akkor kezdődik majd az igazi móka! Biztosíthatlak titeket benne, hogy eszünkben sincs leállni a közeljövőben!"

baronessgoldgreycd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5214685806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum