RockStation

Hazai death metal bemutató: Lycanthropia

Már kint az első lemez Blood Contract néven

2019. március 31. - bönin

52987233_2246865235375428_1547282047356108800_o.png

A 2010-ben alakult dunaújvárosi death metal formáció már megélt egy-két dolgot a fennállása óta és Te még csak nem is hallottál a bandáról. Itt az idő, hogy ezen változtass! Ismerd meg a hazai death vonal egyik kegyetlen bástyáját, a Lycanthropia-t, akik olyan bandák előtt tisztelegnek mint a Morbid Angel, Behemoth vagy a Deicide.

Mint már említettem a zenekar túl van már pár megpróbáltatáson, többek között kidobtak egy demót (Third World Apocalypse), felléptek a 2017-es Rockmaratonon és túléltek már egy három éves szünetet.

A frontember Ruff László, aki a morbid vokálért és a basszusért felelős, hú társa pedig Suplitz G. Bernát, az acélhúrok elszabadítója. A zenekarnak sajnos jelenleg nincs dobosa, de ennek ellenére rögzítették a mostani lemezt és gőzerővel keresik jövőbeli bűntársukat. Ha úgy érzed kompetens vagy a feladatra, nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot!

band.jpg

A formáció teljességgel a death metal-nak hódol, ráadásul hidat próbál építeni a régi vonalas és a modern hangzásvilág között, ezzel egy komplexebb, olykor már technikás armageddont elszabadítva. A régisulis témáknál a Vader-hez hasonlítható vadságot kapod az arcodba, míg a bonyolultabb tekereséknél egy kis Vital Remains-re lehet asszociálni. Ehhez tedd még hozzá a feljebb említett banda hatásait és elég kemény egyedi hangzást kapsz!

Az album elérhető youtube-on, továbbá a Blood Contract komor lemezborítójáért Kollár Szabolcs felelős, lejjebb megtaláljátok mind a kettőt.

Ha tetszik, amit hallasz, nézz körül a banda facebook oldalán és oszd az igét! Ugh!

lycanthropia_blood_contract_b.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5714730341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum