RockStation

Újra Budapesten a Red Fang!

2019. április 01. - KoaX

0redfang2014_09.jpg

Nem csalás nem ámítás, a stoner műfaj fengyerekei a Red Fang újra hazánkba látogat JÚNIUS 20-án! Hogy hol? Hol máshol, mint a Dürer Kertben ismét! Hatalmas buli, fogós riffek és SÖR!

"Utoljára a Fishing On Orfűn láthattuk az portlandi redneckeket, most azonban önálló bulival rengetik meg a Dürer Kertet június 20-án.
A stoner bandát szinte már első lemeze megjelenésekor keblére ölelte a színtér, a Red Fang ugyanis pillanatokon belül levette a lábáról a közönséget maró humorával, nemtörődöm stílusával, súlyos stoner dalaival és fergeteges videóklipjeivel. A Not For You című számukhoz pedig nem más készített klipet, mint a keményebb műfajok és vicces animációs klipek mestere, Gróf Balázs.
A Red Fang zenéjének gyökere valahol a Queens of the Stone Age és a Kyuss hangzásából táplálkozik, de bőven csavartak rajta ahhoz, hogy kitűnjenek a tömegből. A banda eddig négy nagylemezt jegyez, legutóbbi Only Ghosts címmel látott napvilágot 2016-ban Ross Robinson segédletével a stúdióban. A friss korongot egy évvel a megjelenés után nálunk is bemutatták a Fishing On Orfű fesztiválon, most azonban végre újra klubkörnyezetben élvezhetjük majd a csapat sörgőzös zenéjét június 20-án, a Dürer Kertben"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214731121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum