RockStation

Carnivorous Lamb - Ismét odacsap a Fleshgod Apocalypse

2019. április 06. - theshattered

fleshgodapocalypse2019.jpgA Fleshgod Apocalypse megadta a nagyközönségnek, amire az vágyott: egy újabb előzetes dalt a május 29-én érkező Veleno című nagylemezről. A kiválasztott dal a Carnivorous Lamb lett, mely kicsit csalókán kezd, érdemes megvárni, mi is kanyarodik ki az egészből!

Francesco Paoli: "Hogyan is szokták mondani? Sose ítélj meg egy könyvet a borítója alapján? Hát, ez lenne a lényege ennek a dalnak is. Egyfolytában hamis emberekkel és opportunistákkal vagyunk körülvéve, nem bírjuk már tovább. Nem bírjuk ezeknek a seggfejeknek a képmutatását és folytonos nyavalygását. Ez egy stratégia. Még a legártalmatlanabb és legvédtelenebb bárányok is nehéz prédává válnak a farkasoknak, amikor valaki beleszól a terveikbe. A nem megfelelő előrelátás és a kisfokú érettség az, amely ezeket az embereket a leginnkább vezérli. Le fognak maradni, meg fogják tapasztalni, milyen is az élet, ahol az ő 'elszalasztott' lehetőségeik lesznek a legfontosabb megélhetési forrásai és senki nem fogja őket keresni többé."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414742421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum