RockStation

Mégsem lesz Woodstock 50!

2019. április 30. - theshattered

woodstock50.jpgAmilyen nagy lendülettel és energiával bekürtölték, ugyanolyan gyorsasággal le is fújták az eredetileg augusztus 16-18 közé belőtt Woodstock 50-et. A természetesen a legendássá vált 1969-es esemény negyedik feltámasztásának hivatott bulit (1994-ben és 1999-ben is volt egy-egy Woodstock-feszt az akkori legnagyobbakkal) és a már bejelentett masszív névsort is leszállított eseményt végül azért tették pihenőpályára, mert úgy vélték, nem lenne méltó az eredeti népünnepély nevéhez.

A szervezők a következőt tették közzé ezzel az egésszel kapcsolatban: "Minden ügynökségnek álma, hogy ikonikus nevek alatt dolgozzanak nagynevű eseményeken. Nagy tapasztalatunk van olyan események szervezésében, amely az embereket a közös érdeklődés és célok alapján hozza össze, ezért is szerettünk volna részesei lenni a Woodstock 50th Anniversary Fesztiválnak. De az iszonyatos idő és energiaáldozat, valamint elhatározás ellenére nem hinnénk, hogy a fesztivál produkcióját a Woodstock névhez méltó szinten lehetne tető alá hozni, valamint nem tudnánk biztosítani a fellépők, partnerek és megjelentek egészségét és biztonságát sem.

Ezért egy alapon megfontolást követően a Dentsu Aegis Network’s Amplifi Live, a Woodstock 50 partnere úgy döntött, hogy törli a fesztivált. Amilyen nehéz volt meghozni ezt a döntést, annyira hisszük, hogy ez a megfontolt elhatározás minden fél számára lehető legelőnyösebb lesz."

woodstock-50.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9314794076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum