RockStation

Jövőre tervezi az új albumát az Evanescence

2019. május 14. - theshattered

evanescence2019.jpgHa minden igaz, 2020-ban megjelenik az Evanescence legújabb nagylemeze. A szeptember 8-án Budapestre is ellátogató ötösnek ez lesz az első, teljes mértékben új dalokat tartalmazó kiadványa a 2011-es, önmagukról elnevezett korongjuk óta, azóta csak a 2017-es elektro-szimfonikus átirat album, a Synthesis viselte a zenekar nevét. Mondhatni egy hosszú ideje fennálló tartozást kell majd leróniuk, elvárás lesz gazdagon.

"Ez egyfajta alkotó év lesz nekünk. Játszunk néhány fesztiválon, illetve adunk néhány saját koncertet. De csak néhányat, nem visszük túlzásba. Aztán a fennmaradó időben összeülünk és elkezdjük az új lemez dalírási folyamatait."

És mikor várható a végeredmény? "Várhatóan jövőre. Egyelőre csak összeülünk aztán meglátjuk, mi történik ebben a hónapban. Aztán rendszeresen meg fogjuk ezt ismételni, amíg azt nem érezzük, hogy készen vagyunk."

A már említett koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314824700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum