RockStation

Az erdélyi deathgrind osztag az első golyót tölti a tárba

Treasondom - 'Everyone Is Dead Or Dying' single

2019. május 17. - bönin

img_3442-116.jpgHa egy kis deathgrindra vágytok, ne menjetek messzire, ugyanis konkrétan itt van a szomszédban! A marosvásárhelyi Treasondom 2017 óta nyomja a grinding death metal-t és már túl van egy kislemezen. A banda a mondjuk a Misery Index, At The Gates, Aborted vonal magyar üdvöskéje. Az erdélyi srácok jelenleg gőzerővel dolgoznak az első nagylemezükön, de kedvcsinálóként kicsaptak a - még elnevezetlen -  albumról egy single-t. Az Everyone Is Dead Or Dying sem zeneileg, sem lírikailag nem egy simogatóverseny.

A dalt egy sötétebb, keményebb periódus ihlette, melyen a zenekar épp keresztülmegy - a gitáros/frontember  Hunor így kommentálja a fentieket:

"Jelenleg az első nagylemezünkön dolgozunk, ami 2020 második felében lát majd napvilágot.  Május 17-én, azaz ma, szöveges videó formájában megjelenik ‘Everyone Is Dead Or Dying’ címmel az első single a szóban forgó anyagról. Elérhető lesz a zenekar YouTube csatornáján és az összes kiemelt digitális platformon. A dal a környezetszennyezés és - a  jelenleg romokban álló - kelet-európai egészségügy viszonyáról szól. Mindannyian aggódunk a jövő, a klímaváltozás és az országunk jelenlegi helyzete miatt, de most az aggályaink valósággá váltak. Ha egy hozzád igen közeli ember súlyosan megbetegszik és nem tudsz rajta segíteni, mit csinálsz? Amikor a nagybetűs egészségügy visszautasítja a segítségnyújtást és hagyja szenvedni a rászorulókat, mit csinálsz? Mindent le akarsz rombolni, legalábbis az én gondolkodásom szerint. Töltsetek minél több időt a szeretteitekkel, mert ki tudja mit hoz a jövő!"

Ha jobban meg szeretnétek ismerni a bandát, akkor itt egy rakat link, szemezgessetek!
facebook | instagram | spotify | bandcamp

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314831442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum