RockStation

Novemberben Budapestre jön Bruce Dickinson

Egyszemélyes előadással a Budapest Kongresszusi Központban

2019. május 31. - sunthatneversets

bruce_dickinson_what.jpg

Bruce Dickinson a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb előadója. Amellett, hogy az elmúlt évtizedekben a heavy metal rajongói az Iron Maiden élén bemutatott extravagáns előadásairól ismerhették meg őt, Bruce Dickinson a színpadon kívül is rendkívüli életet élt és él.

2017-ben kiadott – Magyarországon tavaly megjelelent – Mire való ez a gomb? című, világszerte best-sellerré vált önéletrajzának megjelenése után Bruce Dickinson, könyvét promótálandó, elvállalt néhány felolvasóestet, mely eseményeken a közönség előzetesen feltett kérdéseit is megválaszolta. A Mire való ez a gomb? – egy este Bruce Dickinsonnal elnevezésű esemény azóta kész egyszemélyes műsorrá vált, ami inkább emlékeztet egy stand up komikus előadására, mint átlag felolvasóestre. A több mint két órás műsort Bruce mára a világ számos országában bemutatta, és one-man show-ját mind a közönség, mind a kritikusok kitörő lelkesedéssel fogadták – többek közt a világ legnagyobb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe-en is.

A műsor két részből áll: az elsőben Bruce humoros, olykor szatirikus hangvételben mesél hajmeresztő kalandokban sem szűkölködő életútjáról. A történeteket fotókkal is illusztrálja, és természetesen nem a könyvet “mondja fel”, azaz számos olyan sztori is előkerül, ami az önéletrajzába már nem fért bele, avagy egyenesen ki kellett hagyni, mert már túl rázós lett volna beletenni…

bruce_dickinson_1.jpg

Az este második részében Bruce a közönség – általában vicces, kíváncsiskodó, őszintén érdeklődő vagy egészen agyament – kérdéseire válaszol, természetesen a rá jellemző módon: spontán, szellemesen és olyan szórakoztató módon, hogy azt még véletlenül sem lenne érdemes kihagyni.

Egy egészen különleges estének lehetnek tehát tanúi azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb ikonjának és legérdekfeszítőbb személyiségének egyszemélyes előadását – egy Iron Maiden koncerthez képest mindenképpen intim közegben. Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja november 2-án különleges élményt fog nyújtani rajongóinak és pusztán csak tisztelőinek egyaránt. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414871784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum