RockStation

Hivatalos dokumentumfilm készül Ronnie James Dioról

2019. június 02. - theshattered

dio.jpgA hologram-koncertres turné után egy méltóbb megemlékezés is napvilágot fog látni a 2010-ben elhunyt Ronnie James Dioról a jövőben: 2020-ra egy hivatalos dokumentumfilmet ígér a legendás Elf, Rainbow, Black Sabbath, Dio és Heaven & Hell frontemberének életéről a felesége és menedzsere, Wendy Dio. Magának a film jelenkori anyagának a forgatása a múlt héten kezdődtek meg.

Wendy Dio: "Geezer Butlerrel kezdtük, aki természetesen Ronnie legjobb barátja volt a Black Sabbathból. Nagyon sok felvételem van, dolgok, amiket eddig még senki sem látott. Van néhány Super 8-as cuccom is. Találtam egy teljes, nagy doboznyi felvételt. Dolgokat a gyerekkorából, a Rainbow-napokból, színfalak mögötti cuccokat. Most konvertáltatom ezeket át, így ténylegesen is meg tudjuk majd nézni őket."

De hangfelvételeket is talált a legenda felesége: "Ezek dalkezdemények, be nem fejezett dalok, vagy ha be is lettek fejezve, akkor félre lettek rakva."

És lesz-e valaha mostanában divatos hollywoodi-stílusú életrajzi film Dioról? Wendy Dio válaszolt: "Nem, nem akarok ilyen filmet. Senki sem tudná eljátszani Ronniet, úgy vélem. Nem hiszem, hogy lesz. Akarok egy őszinte dokumentumfilmet Ronnie életéről nagyon sok Ronnies felvétellel. Van egy csomó interjúm, amit Ronnie adott és egy rakat dolog, amiket meg szeretnék hagyni olyannak, amilyen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814872802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum