RockStation

Siópart Rock Fesztivál - Szabadhídvég

Élő legendák festői környezetben

2019. június 10. - Árposz

A képen a következők lehetnek: 6 ember

A balatoni szezon indulásának egyik kiemelkedő kulturális gyöngyszeme lehet a Siópart Rock Fesztivál, ahol a 40. jubileumát ünneplő KARTHAGO együttes teljes estés koncertet ad 2019.06.15-én.

A fesztivál helyszínét adó Sió híd lábánál elterülő fogathajtó pálya kiváló lehetőséget biztosít a koncertek mellett, hogy a délelőtti balatoni strandolás után egy délutáni családi nap keretében kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozzanak.

Míg a legkisebbek az ugrálóvárban játszanak, a nagyobbak a népi játékokkal ismerkedhetnek és szépíthetik magukat arcfestőknél, vagy a manapság a fiatalok körében egyre népszerűbb csillámtetkó készítőknél.

A déli kapunyitást követő órában már el is indul a nagybetűs ROCK buli!

13.00-tól a Custom Blues Band csap a húrok közé, akik a blues és klasszikus rock zenébe becsempészik a funky és a reggae egy- egy dallamát is.

14.30-tól a RIA Live Bokor Mariannal veszi át a színpadot, hogy egy igazi bulizós koncerten táncoltassa meg a nagyközönséget.

16.00-tól az EFFEKT zenekar egy kemény rock zenei etappal táncra perdíti a hajrázás és pogózás szerelmeseit.

17:30-tól a Keleti Sor Rock Band folytatja az igazi magyar rock szerelmesei legnagyobb örömére.

19 órakor az AnimuS Zenekar játssza legjobb számait és bemelegíti a közönséget

És végül, de nem utolsó sorban a 40 éves jubileumát ünneplő KARTHAGO együttes zárja az estét több mint másfél órás, féktelen koncertjével.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814884264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum