RockStation

Nem fog kapkodni a következő lemezével a The Cult

2019. június 19. - theshattered

the_cult_2015.jpgAz újjáalakulás óta annyira nem siet a lemezek halmozásával a The Cult, de azért ez érthető is valamennyire. A csapat húsz évvel ezelőtti visszatérése óta csupán három albummal örvendeztette meg a rajongóit - a legutóbbi a 2016-os Hidden City volt - ráadásul Billy Duffy elmondása szerint a soron következő anyag sem az lesz, ami heteken belül ott lesz a boltokban.

"Úgy látszik, jóval több időt vesz igénybe az anyag összegyűjtése, mint bármikor korábban. Várni kell, míg megszületnek, nem szabad siettetni. És pontosan ezek a tervek is, mert semmi értelme kapkodni. A Hidden City nagyon jól működött több szempontból is, nem akarok csak azért sietni, hogy legyen valami és azért adjuk ki, hogy legyen. A minőség a lényeg, nem a mennyiség. Nem hinném, hogy emiatt el fognának tűnni a rajongóink, már olyan régóta velünk vannak. És úgy gondolom, a Hidden City is jól teljesített. Megalapozta magát és megadta a 'Csináltunk egy nagyon erős lemezt. Most megyünk és élvezni is fogjuk!' érzést."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614901522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum