RockStation

Szeptemberben jön az új Sonata Arctica-lemez!

2019. június 22. - theshattered

sonataarcticanov2018-638.jpgAz ősz kezdetén, egész pontosan szeptember 6-án fogja kiadni a legújabb nagylemezét, a Talviyöt a Sonata Arctica. A magyar fordításban Téli Éjszaka címet viselő nagylemezről az A Little Less Understanding című tétel már elérhető lett a borítóval egyetemben, ezt lentebb mind megtaláljátok.

sonataarcticatalviyocd.jpg

Henrik "Henkka" Klingenberg: "Azt beszéltük, hogy legyen egy fénykép az albumborító, aztán szerencsére meg is találtuk Onni Wiljami díjnyertes fényképészt, aki egy, a szülővárosunktól nem messze lévő faluból származik és a képei egyszerűen tökéletesek voltak ehhez a lemezhez."

Tony Kakko: "Az volt a terv, hogy egy olyan lemezt készítsünk, ami zeneileg az előző két lemez vonalát viszi tovább. Nagyon elégedett vagyunk a dalokkal és a lemez alaphangulatával is. Azt hiszem, lesz itt néhány életmű-csúcspont."

Henrik "Henkka" Klingenberg: "Felvettünk egy csomó seggberúgós dalt és kipróbáltunk néhány új dolgot is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy mennyire sikerült elkapni a zenekar élő hangzását azzal, hogy ahelyett, hogy egyenként rögzítettük volna a sávokat, egyben játszottuk fel az egészet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6414905442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum