RockStation

Jövőre érkezhet az Epica új lemeze

2019. július 05. - theshattered

0epica2017_95_eredmeny.jpgElkezdte a munkálatokat az új lemezén az Epica. Persze még nem kell annyira kapkodni a várakozással, a hollandok legfrissebb anyaga, amely az első nagylemez lesz a 2016-os The Holographic Principle óta a tervek szerint is csak jövőre fog a boltokba kerülni. Erről egy nemrégiben adott interjúban mesélt pár szót Coen Janssen és Isaac Delahaye.

Coen Janssen a készülő új nagylemezről: "Külön kezdtük el a munkát. Mindenki összeszedi a saját ötleteit, felveszi a saját stúdiójában, aztán elküldi a többieknek. Néha összejövünk, aztán megnézzük, hogyan szól, meg hogy hogyan érezzük magunkat, miközben játsszuk, ami szerintem egy nagyon fontos dolog. Mert ha már egyszer rászabadítod a közönségre, kell, hogy legyen benne érzés. Ha csak otthon felveszed a stúdiódban, nem fogod tudni, hogy működni fog-e koncerten. Szóval így mennek nálunk a dolgok."

A csapat persze az idén tíz éves Design Your Universe nagylemezről (mely kicsit megextrázva újrakiadást is kap) sem fog megfeledkezni. Isaac Delahaye: "Újra megcsináljuk a Design Your Universe turnét, vagy hogy is kell mondani, azaz játszunk majd néhány bulit Európában és Dél-Amerikában. Ez egy újabb turné lesz, amelyen a tíz éves albumot fogjuk megünnepelni... Olyan valami lesz, amit érdemes várni. Én már nagyon várom, mert ez egyben az első lemez... Ekkor csatlakoztam a zenekarhoz, ezen dolgoztunk együtt először, szóval nekem is nagyon különleges lemez."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1014926760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum