RockStation

Világok harca - Új dalt mutatott be a KXM

2019. július 24. - theshattered

kxm2019.jpgÚj klipet és egyben természetesen új dalt mutatott be a Doug Pinnick (King's X), George Lynch (Lynch Mob, Dokken) és Ray Luzier (Korn) alkotta KXM. A War Of Worlds névre keresztelt nótának is helyet adó Circle Of Dolls című nagylemez, mely már a harmadik lesz, ami a trió keze munkáját dicséri, szeptember 13-án fog megjelenni.

kxmcircleofdollscd.jpg

01. War Of Words
02. Mind Swamp
03. Circle Of Dolls
04. Lightning
05. Time Flies
06. Twice
07. Big As The Sun
08. Vessel Of Destruction
09. A Day Without Me
10. Wide Awake
11. Shadow Lover
12. Cold Sweats
13. The Border
14. War Of Words (Radio Edit) (bonus track on CD and download versions only)

Luzier: "Van egy bizonyos energia, ami egyből előjön, amikor George, Doug és én összeülünk és elkezdünk jammelni a stúdióban. Ez a harmadik lemezünk, ugyanúgy vettük fel, mint az első két albumunkat - nem voltak előre megírt ötletek. Teljesen új grooveokkal és riffekkel álltunk elő, nem gondoltunk túl semmit. Természetesen nem ismételtük meg önmagunkat, de tudni fogjátok, kik is vagyunk, ha meghallgatjátok. Mind a három lemeznek megvan a maga egyedi karaktere."

Lynch: "Ez jobb lesz, mint az első két album. Egyszerűen őrület! Ott van a varázslat, a kémia, mi meg csak ülünk és lapogatjuk egymás hátát és mondogatjuk egymásnak, mekkora zsenik is vagyunk."

Pinnick: "Remélem, mindenki legalább annyira fogja élvezni a lemez hallgatását, mint mi élveztük a felvételét!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4314977938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum