RockStation

Last minute zúzda a Dürer Kertben

11 év után visszatér a For The Fallen Dreams

2019. augusztus 16. - sunthatneversets

ftfd.jpg

Egy elég súlyos last minute buli kerekedett a Dürer Kert Room 041 termébe augusztus 22-re: 11 év után visszatér a For The Fallen Dreams, ráadásul velük érkezik a Skywalker, az InVisions és a The Royal is.

A For The Fallen Dreams 2003-ban alakult Michiganben. A metalcore banda azóta számos tagcserén esett át, a kortárs metál-éra szinte összes meghatározó zenésze megfordult már náluk, az eredeti csapatból jelenleg egyedül Jim Hocking játszik a bandában. Ez a folyamatos alakulás azonban egy-egy hullámzó elismerésű anyagot leszámítva, nem akadályozta meg a bandát abban, hogy az alapját jelentő, velőt rázó számok és fajsúlyos szövegeik megmaradjanak. Szövegeik középpontjában pedig olyan témák állnak, mint az emberi lét, az instabilitás, az erő megtalálása és a hit elvesztése az emberiségben.

A zenekar utoljára 2008-ban játszott nálunk, úgyhogy bizonyára sok meglepetéssel szolgálnak majd a metalcore híveinek. Elsősorban pedig új, Six című lemezük számaival érkeznek, melynek európai turné körútjába csöppentünk bele szerencsésen az utolsó pillanatban. A For The Fallen Dreams ráadásul nem semmi társaságban érkezik! Augusztus 22-én ugyanis a Skywalker, az InVisions és a The Royal lesznek társaik, közösen döntve be a Dürer Kert falait.

További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415012048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum