RockStation

Októberben érkezik az új Leprous-lemez

2019. augusztus 28. - theshattered

leprous2019.jpgPitfalls címen jelenik meg a Leprous már korábban beharangozott, az ígéretek szerint több meglepő fordulatot hozó új nagylemeze. Az október 25-re beidőzített, a sima CD, két bónuszdalos mediabook és 180 grammos vinylre nyomott dupla LP formátumban megjelenő nagylemez borítóját és dallistáját már bemutatta a csapat, melyről egy pár szót ismét megosztott Einar Solberg, a frontember is.

pitfalls.jpg

01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

"Nagy örömmel jelentjük be a Pitfallst! Ez az a lemez lesz, amire senki nem számítana a Leproustól. Amikor már kezdenéd kiismerni, jössz majd rá, hogy rosszul gondoltad. Nem csak az eddigi legnagyívűbb produkciónkról és az eddigi stílusunktól való eltávolodásról van szó, de ez lesz az egyik legszemélyesebb és legőszintébb lemezünk is.

Az album az egyik legkeményebb időszakomban íródott, amikor a depresszióval és szorongással harcoltam. Nincsenek filterek, nincsenek metafórák, csakis a tömény igazság. Azt szokták mondani, hogy a zeneírásnak terápiás jellege van, de én azt mondanám, hogy ezzel meglehetősen finoman fogalmaznak! Számomra a Pitfalls annak a másfél évnek az eredménye, amikor megtanultam, hogyan jussak át a sötét alagúton. A zene volt az én fáklyám."

A lemez első kislemezdala e hét pénteken érkezik, egyelőre nem tudni, melyik szerzemény lesz a szerencsés kiválasztott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915027202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum