RockStation

Szerelemről szó sem volt! - Mondja a Quiet Riot

2019. augusztus 28. - theshattered

qr2019.jpgKiadta az új albumának, a Hollywood Cowboysnak az első nyilvános dalát a Quiet Riot. A Don't Call It Love című dal és társai november 8-tól lesznek hivatalosan elérhetők, a zenekar egy minden eddiginél változatosabb albumot ígér a rajongóknak. Meglátjuk!

quietriothollywoodcowboyscd.jpg01. Don't Call It Love
02. In The Blood
03. Heartbreak City
04. The Devil That You Know
05. Change Or Die
06. Roll On
07. Insanity
08. Hellbender
09. Wild Horses
10. Holding On
11. Last Outcast
12. Arrows And Angels

Frankie Banali, dobos ezt nyilatkozta a dalról: "A dal lényegében egy egyszerű dobtémából alakult ki, ami még tempót is vált menet közben. Ez tette lehetővé Neilnek, a dalíró partneremnek és nekem, hogy megírjuk és felépítsük ezt a nagyon tömör dalt, amit a dalszöveg is nagyon jól lekövet. A drága barátom, a zseniális dalszerző, Jacob Bunton írta meg hozzá a szöveget, de a többiek is, akik a háttérénekben segítettek be, nagyon fantasztikus munkát végeztek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015027154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum