RockStation

Újra kiadják a Cradle Of Filth klasszikus lemezét

2019. augusztus 30. - theshattered

cof2017.jpgNovember 1-én (mikor máskor?) újra kiadják a Cradle Of Filth egyik, ha nem a legjobb lemezét, a Cruelty And The Beastet. A csapat természetesen nem csak úgy tessék-lássék módon csapja oda a CD-n és vörös vinylen (valamint nagyon limitált, Dani Filth által dedikált tesztlemezen is) megjelenő cuccot a képünkbe, az egészet újra fogják keverni és új masztert is kap, ráadásul egy bónusz(feldolgozás)dal is ott lesz a lemezen: az Iron Maiden Hallowed Be Thy Nameje.

Dani Filth: "A május ötödikén, azaz a vatikáni letartóztatásunkkal körülbelül egyidőben megjelent Cruelty And The Beast hihetetlen mennyiségű szeretettel, egy egyéves intenzív lemezírási folyamat közben készült, mialatt egyre növekvő népszerűség és őrület vett minket körül. Az album története, mely a véres magyar bárónő, Báthory Erzsébet köré épül, ugyanannyira hiteles történelmileg, mint amennyire megfelel a kitalációknak is. Totális megszállottja lettem, nagyon sokszor talált ébren a felkelő nap, amikor a szövegeken dolgoztam - csak hogy a történetszál felérjen majd az ő legendájával."

cradleoffilthcrueltyremistressed.jpg

Dayal Patterson (akinek a jegyzeteit a lemezhez járó könyvecskében is olvashatjuk majd): "A Cruelty Of The Beast, amely már régóta mérföldkőként figyel a Cradle Of Filth karrierjében, az atmoszférikus történetmesélés és a zsigeri, kivételesen gonosz dalok keveréke. Ez a huszonegyedik éves ünnepi kiadás új életet ad majd a daloknak. A nagyobb súlynak és a melegebb, ütősebb mixnek köszönhető erősebb hangzásnak köszönhetően legalább lesz annyira kötelező hallgatnivaló a régi rajongóknak, mint az újonnan érkezőknek."

Dani Filth: "A Cruelty Of The Beast egy hihetetlenül fontos alkotóeleme a zenekar katalógusának. Büszke vagyok rá és kiemelten büszke vagyok az újrakevert verzióra is, mely huszonegy évvel az eredeti megjelenése után lesz elérhető. Remélem, hogy a hallgató, aki majd lángoló szívvel és megtöltött pipával fogja hallgatni, végig élvezni fogja ezt a Cradle-klasszikust, melyet élettel megtelítve hoztunk vissza a mai szeszélyes világba."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215031234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum