RockStation

Egy albumnyi kész dala van a Deftonesnak

2019. november 04. - theshattered

deftones-2016.jpgMár a jövő év elején napvilágot láthat a Deftones új, egyelőre még cím nélküli nagylemeze, melynek anyaga lényegében már készen is van. Chino Moreno szerint már a teljes zenei rész fel van véve, még az ének van hátra, de az biztos, hogy a friss lemezzel nem akarnak elkapkodni semmit.

"Körülbelül egy éve dolgozunk a lemezen. Nem úgy ülünk neki, hogy bezárjuk magunkat egy szobába, amíg készen nincs az egész. Kihasználjuk a készítésre szánt időt. Jó kis folyamat volt, összeültünk, dolgoztunk rajta egy pár hétig, legyen az akár csak zajkeltés, előálltunk az ötleteinkkel, aztán mindenki hazament, majd visszajött, hogy egy kicsit többet foglalkozzon vele. Ez megy nálunk már körülbelül egy éve.

Nyáron bevonultunk a stúdióba és felvettünk egy albumnyi dalt. Szóval a zene már igazából készen van, az elmúlt hónapokban lényegében csak a szövegeket, a dallamokon és az énekrészeken dolgoztam. Szóval most körülbelül itt tartunk."

A következő nagylemezről ezt mondta el Moreno: "Jövőre mindenképpen megjelenik. Remélem, hogy az év korai szakaszában, de úgy érzem, hogy ha már mondok egy határozott választ, vagy kimondom, hogy pontosan mikor, akkor már ahhoz kellene tartani magunkat, de én még dolgozni akarok rajta. Persze jövőre meg fog jelenni, előbb vagy utóbb. A legfontosabb, hogy biztosak legyünk benne, hogy jó lesz. Ha már kint lesz, élőben is elő fogjuk adni, olyan körülbelül két három évig megyünk vele, így biztosnak kell lennünk, hogy a lehető legjobb lesz és hogy mindenki elégedett legyen vele - beleértve magunkat is."

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

További Deftones érdekeltségű hír, hogy a csapat előkapta a még Chi Chenggel megírt és felvett, majd az egykori basszer halála miatt félrerakott Eros egyik tételét, a Smile-t. Erről rajongói felvételeket is tudunk mutatni:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9815285830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum