RockStation

Így néz ki a Fear Inoculum könyvkiadása!

2019. december 14. - theshattered

tool_2019_2_credit_travisshinn_crop.jpgA metalzenei szcéna egyik, ha nem "A" legnagyobb durranása a Tool régóta várt nagylemezének, a Fear Inoculumnak a megjelenése volt. A standard kiadás mellé megjelent egy speckó kiadás is beépített kijelzővel, rajta egyedi látványvilággal megtámogatott filmekkel, plusz dalokkal, satöbbi. Hogy legyen öröme a lelkes gyűjtőnek, most már kibővített könyvformátumban is kapható lett, melyet egy szűk perces videóban mutat be egy valószínűleg ismerős arc.

A könyvkiadás, ahogy láthatjátok is, a felturbózott, ötvenhat oldalas könyv mellett öt 3D-s kártyát és a már említett filmekhez való letöltőkódot is magába foglalja. A Fear Inoculum, teljesítve a többévnyi várakozás által gerjesztett igényt, több országban is a lemezeladási listák élén nyitotta a karrierjét.

toolfearexpanded.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7115351738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum