RockStation

Ezek 2020 legjobban várt lemezei - a RockStation szerint

2019. december 19. - theshattered

gd2019.jpgMi már nagyjából lerendeztük, lezártuk az idei évet, így a karácsonyi nagy zabálások előszelétől könnyes szemeink közül az egyiket már a jövő évi felhozatalra fordítjuk. 2020-ban a szó szerint gyilkos koncertfelhozatal mellett a lemezpiac sem fog földbe állni, olyan nagyok fognak friss anyaggal jelentkezni, mint a kvázi visszatérő Ozzy, az ötvenedik évét ünneplő Judas Priest, vagy a több, mint egy évtized éhínség után friss korongot kiadó King Diamond. De a hozzájuk képest mondhatni kevésbé hatalmas csapatok közül is több új fog termést pottyantani a hálás szemű fanok ölébe, ezekből, azaz a már látatlanban, vagy kevés betekintéssel is legjobbnak bizonyuló korongok közül szedtünk össze húszat. Galéria!

Természetesen nem garantált, hogy ezek lesznek az év top albumai, de ezek azok a korongok, melyeknek ilyen-olyan okokból kiemelt figyelmet szentelünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915358518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum