RockStation

Dokumentumfilm készült a Parkway Drive-ról

2019. december 21. - theshattered

pd2019.jpgViva The Underdogs címen film készült az április 6-án Budapestre is visszatérő Parkway Drive-ról. Az ausztrál metalcore csapat január 22-én mutatja be a rengeteg archív felvételt is tartalmazó alkotást, melyhez ízelítő gyanánt egy trailert is kipattintottak. A magyar rajongóknak nem túl jó hír: a filmet csakis az Egyesült Királyságban és Írországban adják majd a mozikban.

Winston McCall: "Tizenöt éven át ebben az extremitásokkal teli világban is hűek tudtunk maradni saját magunkhoz. A mi történetünk nem az üstökösszerű feltörésről szól, nem egy nap alatt törtünk be a köztudatba, sosem leszünk világsztárok és mocskosul biztosak lehettek benne, hogy nem miattunk fog összeomlani az internet.

De van egy látomásunk, ezért élünk, dolgozunk, küzdünk, létezünk és adjuk a vérünket. Mindent feláldoztunk, de nem kötöttünk semmilyen kompromisszumot. Ez egy őszinte kép arról, hogy mit jelent túlélni egy kis zenekarnak. Köszönjük, hogy ti is a történet részesei vagytok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9915360916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum