RockStation

Bélyeg - Új dal és videó a Beerzebubtól

KLIPPREMIER!!

2019. december 23. - sunthatneversets

beerzebub_belyeg_promo.jpg

Lemmy halálának idei évfordulóján lesz 2 éves Beerzebub rap/metal formáció, ezért újra forgott a kamera a Videokilled jóvoltából és elkészült egy mozgókép a legújabb dühöngésükhöz.

"Ars poetica, underground, hazai színtérkritika. Ennyiből áll az új dal, ömlesztve minden sztílót, ami igazán közel áll hozzánk. Továbbá ezt a tracket LONGI testvérünk emlékének ajánljuk, aki idén nyáron hagyott itt minket... Köszönjük az elmúlt két évet minden zenekarnak, szervezőnek, klubnak, akikkel együtt dolgozhattunk és azoknak akik életben tartják ezt az egész földalatti mozgalmat! Ezzel zárjuk a fennállásunk 2. évét és nyitjuk az új jövőképet! Továbbra is a jótékonykodás, a zenei paletta erősítése és a tenni akarás lesz a cél a jövőben is!" - kommentálta a zenekar az új dalt.

 Facebook / Instagram / Bandcamp / Big Cartel / Youtube 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4215363282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum