RockStation

Brant Bjork - Jacoozzi (Napalm Records, 2019)

Ajtó a világ szeretetéhez

2019. április 21. - KoaX

unnamed.jpg

Attól, hogy húsvét van még nem állunk meg egy percre sem! Azért sonkát már ettem, de előtte megszületett ez a lemezismertető, a palm desert-i fenegyerek legújabb albumáról. Itt van Brant Bjork és legújabb alkotása a Jacoozzi, ami nem is a legújabb, mert ezen dalok 2010-ben születtek.

Tovább

Ősszel érkezik a Killswitch Engage új albuma

0killswitchengag2018_07_eredmeny.jpgÚgy néz ki, teljesen összerakta a legfrissebb nagylemezének az anyagát a Killswitch Engage, legalábbis annyira biztosan, hogy tudják: bizony ősszel valamikor meg fog jelenni a csomag. Az egyelőre cím nélküli korong már a harmadik lesz az eredeti énekes, Jesse Leach 2012-es újracsatlakozása óta, melyen nem mellesleg az utód-előd torok, a Light The Torchban daloló Howard Jones is fel fog tűnni.

Tovább

Élő dögszag - Koncertfelvételt ad ki a (majdnem) klasszikus felállású Entombed

entombedoriginal2016_638.jpgMár majdnem két és fél éve annak, hogy újra összeállt a klasszikus felállású Entombed háromötöde, hogy eljátsszák az überklasszikus nagylemezüket, az akkor a negyedszázados születésnapját ünneplő Clandestinet. A csapat, mely akkor az Alex Hellid és Uffe Cederlund (gitárok), Nicke Andersson (dob), valamint Edvin Aftonfalk (basszus) és Robert Andersson (ének) felállásban nyomult, május 17-én kiadja ennek az estének a felvételét Live Clandestine címen, melynek egy szeletét, a Stranger Aeonst már ki is adták előzetes nyálcsorgatónak.

Tovább

Jöhet egy harmincöt éves Exodus koncertfelvétel?

exodus1984.jpgKi tudja, honnan és hogyan, de az idén a negyvenedik életévébe lépett Exodusnál valaki feltúrta az archívumot és előásott egy 1984 augusztus 19-én rögzített, a Day In The Dirtön odarakott koncertfelvételt, melyen a No Love című dalukat játssza a már a Metallicába távozott Kirt Hammett nélküli kvintett. A régi idők mocskával megszórt tételt, valamint annak archív fotókkal gazdagított, egyszerűbb videóját lentebb találjátok meg.

Tovább

Máris visszatér Budapestre az As It Is!

as-it-is-2019.jpgJúnius 14-én újra Budapestre látogat az alig két és fél hete még az Enter Shikari társaságában bizonyító, a kellemes dallamokat és bulizós riffeket energikus tételekké formáló As It Is. A csapat persze nem nagyban kezdi a magyar rajongók szívének meghódítását, a helyszín a Robot lesz, ahová hamarosan meg is tudjátok venni a jegyeket!

Tovább

Így készült az Amon Amarth új nagylemeze

amon_amarth_2019.jpegMájus 3-án jelenik meg az Amon Amarth új nagylemeze, a Berserker. A június 12-én nálunk is, a Barba Negra Trackben bemutatásra kerülő anyagról két dalt a Raven's Flightját és a Crack The Skyt egy-egy videó társaságában már be is mutatták, most pedig egy bő nyolc perces filmecskét tettek közzé arról, hogyan is készült maga a korong.

Tovább

Fülelj bele az összes új Rammstein-dalba!

rammstein_2019.jpg

A mai nappal az összes új Rammstein-dalba engedett némi betekintést a germán indusztriál nagyágyú. Igaz, a nagyjából csak riffeket tartalmazó szösszenetek túl sok mindent nem árulnak el a május 17-én érkező, a zenekar nevét viselő albumról, de akkor is ... Lejátszási lista alább, csakúgy, mint a lemezborító és a dalok címei.

Tovább

Állítólag Roy Mayorga ugrik be a Hellyeahbe

0stonesour2018_39_eredmeny.jpgMivel Vinnie Paul tavaly szívelégtelenség miatt átigazolt az égi zenekarba, az idén megjelenő új Hellyeah album turnéjára, melyre még Abbott játszotta fel a dobokat, muszáj volt szereznie valakit a zenekarnak. A pletykák szerint a legenda helyét a Stone Sourból ismerős Roy Mayorga fogja betölteni, amibe ha belegondolunk, logikus lépés lehet.

Tovább

Május 2-től kerül a hazai mozikba a Lords Of Chaos

lords-of-chaos-a-sotetseg-gyermekei-elozetes.jpgOslo, 1987. A 17 éves Euronymous (Rory Culkin) eltökélt abban, hogy az idilli skandináv létből kilépve, Mayhem nevű zenekarával megmutassa a világnak, milyen is a “valódi norvég black metal”. A hozzá hasonlóan fanatikus Dead (Jack Kilmer) csatlakozása után a banda extrém koncertjeinek egyre jobban híre megy, és ezzel együtt egyre mélyebbre merülnek a black metal dogmák bugyraiban.

Tovább

Eyes Of The South - Nézd meg a Down-klasszikus koncertfelvételét

down_2015.jpgDown - NOLA. Két, egymást erősítő szó, ami sokaknak szentként vonult be a tudatába. Nem is csoda, mocskosul erős korongról van szó, akárhonnan is matekozzuk, nem is csoda, hogy rendszeresen szednek is elő belőle tételeket a legendák. Ha kíváncsi vagy, hogyan hangzik az Eyes Of The South élőben (nem mintha nem hallottátok volna egyéb felvételekről), akkor tessék kattintani a lenti videóra!

Tovább

Reason To Fight - Új klip a Disturbedtől

disturbed_2018.jpgJúnius 25-én a karrierje folyamán először Budapestre látogat a Disturbed. A csapat a legnagyobb slágereik mellett természetesen a tavaly megjelent Evolution című albumot is rendesen ki fogja adagolni, melynek a Reason To Fight című dalára most készítettek is egy videót. A klipben a koncertjelenetek mellett a függőségekkel való küzdelem felvételére is felhívják a figyelmet, így egy több szempontból érzelmes filmecskét hozott össze a kvartett.

Tovább

Újabb három szelet lett elérhető a Rammsteintől

rammstein_universal_2019_jes-larsen.jpgPotyogtatja, potyogtatja az ízelítőket a Rammstein a május 17-én érkező, saját magáról elnevezett, vélhetően utolsó nagylemezéről. Ahogy az elmúlt napokban, most is három szösszenet, riff lett szabad préda, így már csak két nótáról nem lehet sejteni, miféle is lesz a végleges alkotás. Ezek több, mint valószínű, hogy holnap érkeznek.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum