RockStation

Gigaton - Márciusban érkezik a Pearl Jam új lemeze!

2020. január 13. - theshattered

pearljamblack2018.jpgIgazak voltak a pletykák, valóban az új Pearl Jam-korong megpromózása volt a célja a több nagyvárosban is létrehozott kiterjesztett valóságnak. Sőt, az is igaz volt, hogy Gigaton lesz a lemez címe és március 27-én fog megjelenni. A nyáron Budapestre is ellátogató, így már nyilvánvalóan új lemezt bemutató Pearl Jam friss alkotásának részletei lentebb olvashatók.

gigaton.jpg

A Gigaton természetesen többféle verzióban is elérhető lesz, a negyvenoldalas könyvecskét rejtő CD kiadás és a huszonnyolc oldalas booklettel megtámogatott dupla vinyl mellett egy spéci kislemez, a Dance Of The Clairvoyants is elérhető lesz, ezt utóbbi limitált kiadásban kapható csak. A különböző verziók ITT mazsolázhatók át.

Mike McCready: "A lemez elkészítése egy hosszú folyamat volt. Sötét érzelmeket hozott elő, zavaró volt időnként, de ugyanakkor egy izgalmas és kísérletezős térképet is mutatott is a zenei megváltás felé. A Gigatonon való, a zenekari társaimmal való közös munka megadta nekem azt a szeretetet, figyelmet és tudást, amire az embereknek ezekben az időben szüksége van."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1715407838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum