RockStation

Kiadatlan dalt ad a ritkasággyűjteményének digitális verziójához az Avenged Sevenfold

2020. január 16. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgEgy új, pontosabban eddig ki nem adott dallal turbózza meg a 2008-as ritkasággyűjteményének, a Diamonds In The Roughnak a streamelhető verzióját az Avenged Sevenfold. Az egyébként már szabadon elérhetővé tett Set Me Free a csapat 2013-as nagylemezének, az eléggé vitatott Hail To The Kingnek a felvételei alatt került rögzítésre. A streaming kiadás február 7-től lesz elérhető.

A csapat éppen önkéntes pihenőn van, néhány koncertet leszámítva lényegében kiadatlan dalok megjelentetésével töltötte ki a tavalyi évet. Ez a koncertínség várhatóan 2020-ban is folytatódni fog, előreláthatólag csak az év második felében kelnek majd útra. Ezen időszak alatt vélhetően az új nagylemez felvételeivel foglalkoznak (majd), melynek elődje, a félresikerült marketinghúzással kiadott The Stage 2016-ban került ki a nagyvilágba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5015412250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum