RockStation

Beperelte az Aerosmith-t Joey Kramer

2020. január 22. - theshattered

aerosmith_2019.jpgPert indított az Aerosmith ellen a csapat dobosa, Joey Kramer. A casus belli a dobos kézsérülése, illetve az azutáni vissza-nem-engedése volt. A sérülés miatt a veterán kénytelen volt kihagyni a csapat Las Vegasba lekötött koncertjeinek egy részét, itt a zenekar dobtechnikusa, John Douglas ugrott be a cájg mögé.

Lényeg a lényeg: 2019 tavaszán Kramer keze megsérült, melynek következtében nem tudta vállalni a kötelezettségeit. A pótlás már ismert, viszont a zenekari tagok szerződése szerint minden tag megkapja a maga részesedését a kihagyott bulik miatt - viszont a beugrós fizetése ebből kerül levonásra.

Kramer a tervezett visszatérése előtt részt vett egy újra-meghallgatáson, viszont elutasították őt azzal az indokkal, hogy "nem tud a megfelelő szinten játszani". Kramernek a kihagyása alatt fizetnie kellett heti húszezer dollárt a beugró dobosnak és heti tíz ropit a próbákra. Kramer emiatt az összeg miatt ment neki a zenekarának, mivel az "pótolhatatlan kárt" okozott neki.

Az Aerosmith egy nyilatkozatban válaszolt az egészre:

"Joey Kramer a testvérünk, a jóléte kiemelten fontos számunkra. Viszont az elmúlt hat hónapban a saját beleegyezésével nem volt képes fellépni a zenekarral sem érzelmileg, sem fizikailag. Hiányzott nekünk és támogattuk a visszatérésében több alkalommal is, de láthatóan nem érezte magát késznek a feladatra.

Joey egészen a múlt hónapig várt, hogy elfogadja a meghívásunkat, amikor a Grammy hete miatt már szerencsétlen módon nem volt meg a szükséges időnk próbálni. Ezzel kárt okoztunk volna neki, magunknak és a rajongóknak is, mivel nem lett volna meg a kellő idő, hogy felkészüljünk és összepróbáljuk a műsort. Ennek következtében az ünnepi hét péntekén keresetet nyújtott be felénk, közvetlen a Grammy előtt, teljesen tisztelet nélkül hagyva azt a kevés szabad időt, amit az ilyen fontos fellépések előtti próbákra tudunk szánni. A döntése ellenére is, miszerint sajnos nem tudott fellépni velünk, meghívtuk a díjátadóra és a saját szervezésű MusiCaresre is. Több minden köt össze minket, mint a színpadon töltött idő."

Az Aerosmith július 24-én Budapesten is fellép, a helyszín a Puskás Aréna lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3515420822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum