RockStation

Biztonságisok állították meg Joey Kramert

2020. január 23. - theshattered

aerosmith_2019.jpgA "szekusok" állták el az útját az Aerosmith dobosának, Joey Kramernek a próbaterem előtt. Az éppen a Grammy fellépésére készülő, nyáron majd Magyarországra látogató csapat alapító ritmusmestere a csapatból való kizárása miatt be is perelte a zenésztársait, erről tegnap már írtunk (ITT találjátok meg a cikket). Kramer, mint állította "extrém módon csalódott", hogy a bíróság visszautasította a visszatérésére vonatkozó kérelmet.

"Habár extrém módon csalódott vagyok a Bíró mai ítéletét tekintve, tiszteletben tartom azt. Tudtam, hogy pert indítani több, mint merész vállalkozás volt, mivel a vállalati papírok nem írnak semmit egy sérült, vagy beteg tag visszatérésének folyamatáról. Akárhogy is, a zenekar egészen január 15-ig várt, hogy elmondja, nem engedik, hogy játsszak az ezen a héten megtartandó díjátadón. Büszkén vállalom, amit tettem, tudom, hogy a helyes módon jártam el - harcolni az igazamért, hogy megünnepeljem a zenekar sikerét, aminek felépítésére az életem nagy részét rááldoztam.

Az igazság magáért beszél. Mióta tavaly augusztusban megsérült a lábam, több órányi gyógytornán estem át, a zenekar egyszer sem ajánlotta fel, hogy teljes egészében próbálna velem. Ez tény. Január 18-án elküldték nekem a próbák beosztását, elrepültem LA-be, hogy a következő napon gyakorolhassunk, több emailt is kaptam, miszerint a zenekar már alig várja, hogy visszatérjek. Ez is tény. Amikor megjelentem a próbára, két biztonsági őr fogadott, akik megtagadták tőlem a belépést.

Az, hogy a zenekar hozzájárult, hogy részt vegyek az e heti MusiCares és Grammy díjátadókon, hogy ott legyek a vörös szőnyegen a fotók miatt, értékelendő. Viszont, hogy mind a két estén egy beugró dobos fog játszani a színpadon, megünnepelve a közös zenei életművünket, ez nekem elmondhatatlanul fáj. Egy hivatásos zenész vagyok, aki vissza szeretne térni az őt megillető helyre az Aerosmith-be.

Meg szeretném köszönni a rajongóknak az elmondhatatlanul sok együttérzést és támogatást abban, hogy az Aerosmith öt alapítótagjának egyikeként visszaszerezzem a helyemet a színpadon és továbbra is játszhassam a zenét, amit szeretek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415422238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum