RockStation

Elhunyt Joe Payne, a Nile és a Divine Heresy volt basszusgitárosa

2020. január 25. - theshattered

joe-payne-rip-1000x515.jpgEgyelőre ismeretlen okokból elhunyt a Divine Heresy és a Nile volt basszusgitárosa, Joe Payne. A zenészt harmincöt éves korában érte a vég.

Dino Cazares: "A metaltestvérünk, Joe Payne elhunyt. Még egy élet ami túl hamar ért végen, harmincöt éves volt.

Nem akartam semmit sem mondani, amíg nem kaptam megerősítést a családtól, most már megtehetem. Jelenleg nem lehet tudni a halál okát.

Joe egy nagyszerű barát, nagyszerű zenésztárs és zseniális zenész volt. Habár a Divine Heresyben basszusgitáros volt, lenyűgöző gitáros is volt. Először a Nileban láttam basszusgitározni, akkor és ott eldöntöttem, hogy akarom ezt a srácot a zenekaromba. Az első, aznap esti beszélgetésünk után rájöttem, hogy egy remek forma, azután rengeteg felejthetetlen közös emlékünk és turnénk volt Ausztráliától kezdve Dél-Amerikán át Kanadán és Mexikón át Európáig, satöbbi.

Szeretlek, nagyon hiányozni fogsz nekünk, barátom!"

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My heart is utterly crushed right now. One of my best friends and road dogs for life, Joe Payne, has passed away. I've really lost a piece of my heart this morning.

Pascual H Romero (@satanic_hispanic_panic) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5415427450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum