RockStation

Jön az új Ghost Toast-lemez, itt egy dal róla

2020. január 28. - sunthatneversets

swf3.jpgMárcius 3-án érkezik a debreceni kísérletezős, instrumentális progresszív rockzenekar, a Ghost Toast 4. albuma Shape Without Form címen a finn Inverse Records szárnyai alatt és az első dal, a Frankenstein's - klippel együtt - a elérhető a kiadó Youtube csatornáján.

"A Frankenstein's-t zeneileg elsősorban a filmzenék ihlették, a látszólag teljesen eltérő teátrális zongora intro és az azt felváltó, gyorsabb, zakatolós, matekos részek kerülnek a végén összefércelésre, ahol a főmotívumai egyesülnek a dalnak. Szerettünk volna ezúttal egy rövidebb szerzeményre is videót készíteni, ezért esett erre a választás. A dal a március 3-án érkező Shape Without Form című lemez nyitótétele. 

A videó az általunk teremtett, illetve napjainkat kísér(t)ő szörnyeket hivatott példálózó jelleggel bemutatni, legyen szó akár a fantázia szülte rémekről, akár az igaziakról. A felsorolás nem teljes, órákig tartó videókat is meglehetne tölteni néhány képkockánként változó rémekkel, ami reméljük, hogy nem csak számunkra elgondolkodtató. 

A videó elkészítéséhez nagyon régi horrorfilmek mellett, régi/új dokumentumfilmeket, tévéhíradásokat használtunk fel." - nyilatkozta a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9715432092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum