RockStation

Áprilisban érkezik Chester Bennington Linkin Park előtti zenekarának újravett nagylemeze

2020. február 07. - theshattered

greydaze.jpgKét hónap és megjelenik a Grey Daze válogatás-nagylemeze, az Amends. Persze a kimondottan tájékozott Linkin Park fanokon kívül nem sokaknak mond ez bármit is, úgyhogy letisztázzuk: ez az a banda, ahol Chester Bennington a nagy hírnevet hozó csapat előtt énekelt. Mielőtt még bárki pénzhalászatot kiáltana, a Grey Daze és Bennington már az énekes halála előtt is dolgozott az anyagon, a megjelenést az utóbbi esemény hátráltatta erőteljesen. Az Amendsen az újravett hangszeres sávok mellett Bennington remaszterelt éneke lesz hallható, erről most a Sickness került napvilágra.

greydazeamends.jpg

01. Sickness
02. Sometimes
03. What's In The Eye
04. The Syndrome
05. In Time
06. Just Like Heroine
07. B12
08. Soul Song
09. Morei Sky
10. She Shines
11. Shouting Out

Sean Dowdell: "Átvitt értelemben egy megtörtént eseményen alapul a dal, akkorról, amikor Chester még csak tizenöt éves volt. Állandóan kipécézték a suliban, egy nap meg is verték őt. Ez volt az a nap, amikor felvettem egyfajta védelmező és majdnem nagytesó szerepet Chester számára, ami azóta is tartott, egészen a haláláig."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8215463164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum