RockStation

Már keverik az új Deftonest

2020. február 25. - theshattered

deftonespromo_full.jpegNem hogy készül, már egyenesen keverés alatt áll a Deftones új, várhatóan még idén megjelenő albuma. A csapat vélhetően a június 3-i budapesti bulin már mutatni is fog róla ezt-azt, de hogy a teljes pakk mikor lesz elérhető, egyelőre még nem tudni.

Abe Cunningham: "Most egy kicsit másképp intéztük a dolgokat. Az egészet inkább szétnyújtottuk néhány évre, mint hogy az egészet felrántottuk volna egyszerre. Az anyagot egy év szünet után kezdtük el megkeverni, ahogy meg is egyeztünk róla. Az, hogy pihentettük és kivettük ezt a szabadságot, még inkább értékessé tette azt, amit csináltunk. Az, amikor mindannyian nevetünk, mosolygunk, együtt rakjuk össze a dolgokat, mintha újra tizenhét évesek lennénk... Az egy csodálatos dolog!"

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5515490614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum