RockStation

Jön az In Vacuo harmadik albuma

2020. március 06. - sunthatneversets

in_vacuo_urbain_noir.jpg

Emlékeztek még az In Vacuo duóra? Nos a Emp (Szabó Péter (Amorite, Maverick Spirit, ex-Bastards, ex-Endless River) és T.G. Nagaarum (Nagaarum, GuilThee) stúdiós szörnyetege ismét életre kelt és négy és fél év után hamarosan érkezik új - immár a harmadik albumuk, az Urbain Noir.

A bő háromnegyed órás albumra kilenc különös atmoszférájú, black metal gyökerű tétel került. A lemez premierje 2020. március 7-én 18:00-kor lesz a Fémforgácson. Előzetesként dalt is tudunk mutatni Up And Down címmel.

Az album hamarosan fizikai formában is elérhető lesz az NGC Prod és egy külföldi kiadó együttműködésének eredményeképpen. Az első 40 kiadványhoz készült egy egyedi booklet formátumú verseskötet, ami a lemez dalainak szövegével egy időben, azokkal lelki rokonságban, de nem dalszövegnek születtek. A kis füzet Bogiart egyedi illusztrációival vált teljessé. 

Az Urbain Noir lemezt 2020. 03. 07. 18:00 után a YouTube-on válik meghallgathatóvá, valamint a fizikai formátum megjelenése után az NGCProd Bandcamp oldalán is elérhető lesz, ahol a banda korábbi anyagait most is meghallgathatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215506780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum