RockStation

Dokumentumfilmre készül a Papa Roach

2020. március 09. - theshattered

papa_roach_2018.jpgA Papa Roach egy akkora koncertet adott a múlt héten az Arénában, hogy talán azóta is rezegnek a falak. A csapat a legutóbbi nagylemezének, a Who Do You Trust?-nak a dalai mellett a nagy áttörést hozó, idén húsz éves Infest dalait is kiemelt számban kapta elő, de nem ez az egyetlen érdekesség, amire a közeljövőben még számíthatunk a nu metal hullám egyik nagy túlélőjétől: a basszusgitáros Tobin Esperance szerint még dokumentumfilm és újra felvett dalok is várhatók a csapattól!

"Néhány meglepetéssel készülünk az első lemezünk, az Infest megünneplésére. Azokat az anyagokat, amiket felhalmoztunk az elmúlt húsz évben, remélhetőleg bele tudjuk pakolni egy dokumentumfilmbe, amit remélhetőleg ki is fogunk adni. Eközben pedig a stúdióban új dalokon dolgozunk, néha csak kísérletezgetünk. Már nagyon várjuk, hogy új zenét adjuk ki, vagy néhány régi dal újraértelmezését megmutassuk, meg persze a dokumentumfilmet is. Közben pedig folytatjuk a turnézást és ünnepeljük az életet, a zenét!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6215511770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum