RockStation

Ismét jótékonykodott a Metallica

2020. április 03. - theshattered

metallica_2017_brazil.jpgIsmét a zsebébe nyúlt a Metallica, illetve a jótékonysági alapítványuk, az All Within My Hands. A Worldwired-turné minden állomásán egy komolyabb összeget adományozott legendák most a koronavírus elleni harc támogatását, illetve járvány miatt szűkös helyzetbe került zeneipari dolgozók kisegítését tűzték ki célul, melyre háromszázötvenezer dollárt, azaz mintegy száztizenötmillió forintnyi összeget utaltak ki.

Az összeggel négy szervezetet támogat a csapat, a Feeding America, a Direct Relief és a Live Nation által vezetett, a jelenlegi koncertlemondások miatt munka nélkül lévő stábtagokat segítő a Crew Nation száz-százezer dollárt, a USBG National Charity Foundation pedig ötvenezer dollárt kapott tőlük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8115584566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum