RockStation

Medve Holiday - ZPZ karanténvideó-premier!

2020. április 29. - sunthatneversets

zpz_2019.jpgA ZPZ is beállt a karanténvideó készítő csapatok sorába, de természetesen köcsögmetálos csavarral. A klip a macik szűkülő életteréért aggódódó, 2019-es Vasnéni című lemezükön szereplő Medve Holiday című nótára készült. A filmecske érdekessége, hogy az „öko-érzékeny” dumát és a zakatoló témákat a banda házikaranténba zárva tolja, miközben a macik most szabadon kószálhatnak a város emblematikus kiürült helyein.

„Önmagáért nem készítettünk volna karanténvideót, hogy mi is megmutassuk magunkat pizsiben. Már az alaptéma megérte volna a filmesítést, mert tényleg szánalmas és egyben szimbolikus is volt, ahogy 2018-ban a halálhíradók beszámoltak országon átrohanó maci történetéről, ezt csak tetézték a megszólaló szemtanúk reakciói. Most azonban fordult a kocka, a homo sapiens lett megfosztva részlegesen az életterétől, na ezen a prizmán keresztül még érdekesebb az ügy, főleg a zpz-s képi világgal. Természetesen „csináld magad” elkészítésű klipről van szó, de ehhez a témához ez jobb is így!”

A ZPZ fentebb említett, egyébiránt több, mint kiváló lemezéről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715644254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum