RockStation

Félreértés ne essék: ötszáz fő alatti eseményeket sem lehet rendezni!

2020. május 01. - theshattered

0slayer08_eredmeny.jpgSzinte láttuk, hogy felcsillant az underground zenekarok szeme, amikor kiderült: minden ötszáz fő feletti esemény megrendezését betiltották augusztus 15-ig. Nos, a kormányinfón pontosították a helyzetet: ötszáz fő alatti eseményeket SEM lehet rendezni a nevezett dátumig, ergo mindenféle rendezvény kukás.

Természetesen ez a nyári fesztiválok mellett többek között a Korn, a System Of A Down, a Kiss és az Aerosmith koncertjeit is érinti, ezekről még semmilyen információ nincs, mikor pótolják, ha egyáltalán. A Pearl Jam bulija 2021 került át, a Fezen szeptemberben próbál egy kisebb volumenű eseményt szervezni, a nagy neveket 2021-re rakta át, a Rockmaraton szintén jövőre, júliusban pótol. A Sziget és a Volt fellépőinek további sorsáról, azaz hogy mikor láthatjuk őket, szintén nem tudni. Az több, mint valószínű, hogy az amerikai csapatokat a jövő évnél korábban nem láthatjuk az Öreg Kontinensen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815652070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum