RockStation

Let You Down - Friss dallal újít az L.A. Guns

2020. május 07. - theshattered

lagunsjan2019_638.jpgEgy frissen megírt, még azon melegében kiadott dalt mutatott a nagyvilágnak az L.A. Guns. A rockerek a Let You Down című, lassabb tempóban íródott tétellel igyekeznek megajándékozni a rajongókat, mely már az év végén, jövő év elején megjelenő következő nagylemezre való felkészülés jegyében született.

Phil Lewis: "Az új kislemezdalunk, a Let You Down egy mély, ijesztő dal, egy megkínzott lélek szavait hordozza. A karantén alatt rögzítettük, így Tracii Dániában vette fel a gitárokat, én Las Vegasban énekeltem fel a részemet, Adam Hamilton pedig L.A.-ben játszotta fel a dobokat és keverte meg a dalt. Normál esetben jóval hagyományosabb módon lett volna rögzítve ez az egész, de az elszigeteltség valahogy hozzáad ennek a remek dalnak a hangulatához. Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok!"

Tracii Guns: "Ez a dal a legjobb időben mutatta meg magát, amikor épp különböző kontinenseken írunk és vesszük fel az ötleteinket. Úgy néz ki, egy ideig még nem fogjuk élőben előadni, de olyasfajta dalnak tűnik, ami csökkentheti a rajongóink étvágyát egy időre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815665780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum